Om mig

Jeg er 54 år og uddannet Organisk Psykoterapeut. Jeg har gennemgået den 4 årige psykoterapeut uddannelse på OPIN instituttet, og har ligeledes gennemført grunduddannelsen og overbygningen på grunduddannelsen, som Relationel biologisk traumeterapeut på Skolen for psykosomatik v/ Ulla Rung Weeke.

Foruden arbejdet i min praksis, har jeg gennem de sidste 25 år også arbejdet med familier, unge og børn med specifikke problemstillinger. Familier med kronisk syge børn, herunder familier med børn med div. psykiatriske diagnoser som ADHD, OCD og børn med diagnoser indenfor autismespektret m.fl. Jeg har et bredt og indgående kendskab til psykiatriske diagnoser, deres symptomer, og hvordan de påvirker funktionsniveauet hos den ramte.

Jeg har over 10 års erfaring med terapi, og mit medlemskab hos Dansk Psykoterapeutforening er din garanti for en godkendt uddannelse, og at jeg efterlever foreningens etiske regler - herunder naturligvis tavshedspligten. Privat bor jeg i Roskilde med min mand, et par katte og en hund. Vores 4 sammenbragte børn er alle flyttet hjemmefra.

Organisk Psykoterapi er en samtaleterapi der baserer sig på samspillet mellem krop og psyke og på relationerne mellem mennesker.

Kontaktoplysninger

Telefon: 25 88 46 38

Adresse: Holbækvej 248, 4000 Roskilde

Tirsdage: Algade 28, 2.TV, 4000 Roskilde

Kontakt

Telefon: 2588 4638

Adresse: Holbækvej 248, 4000 Roskilde