Familierådgivning

Familierådgivning

Livet i familien, uanset hvilken form den har, kan til tider blive så stor en udfordring, at vi har brug for råd og guidning.

Vi lever i mange forskellige typer af familier med dine, mine og vores børn. Spørgsmål og uenighed omkring børneopdragelse er måske blevet et konfliktfelt hos jer.

Måske udfordrer den 3 årige jeres ide om grænsesætning, og måske forstår I ikke, hvor jeres barn er blevet af, og hvem den teenager er, der bor i hans/hendes værelse.. Tonen i familien er måske ændret i takt med at børnene er blevet større, og der opstår flere uenigheder og skænderier end I ønsker.

I lever måske i en familie, hvor en eller flere af jer lider af en kronisk sygdom eller har børn med gennemgribende udviklingsforstyrrelser, og udfordringen med den ekstra belastning slider måske unødigt på jer.

Dette er kun et lille udsnit af eksempler på udfordringer, der kan opstå i en
familie. Jeg tager imod alle typer af familier med alle typer
udfordringer.

pinke blomster

Jeg har 25 års erfaring med arbejdet med familier, unge og børn. Herunder også familier med kronisk syge børn, og familier med børn og unge med div. psykiatriske diagnoser som ADHD, OCD og børn med diagnoser indenfor autismespektret m.fl.

Min erfaring, metode og teori har grund i de generelle principper for familierådgivning, der er udviklet af Kempler Instituttet.