ADHD og autisme

Er du, eller en i din nærmeste familie, ramt af en af disse diagnoser, oplever du sikkert, at det i perioder kan være en udfordring at få hverdagen til at fungere optimalt, og at det slider på relationerne og tærer på kræfterne.

Jeg har de sidste 25 år, sideløbende med min terapeut praksis, arbejdet i dagbehandlingsregi og i psykiatrien, med børn, unge og familier med disse diagnoser tæt inde på livet. Jeg har derfor et indgående kendskab til diagnoserne, hvad det bl.a. betyder i det sociale samspil, gør ved funktionsniveauet og hvor højt et stressniveau, disse diagnoser kan medføre. – For alle i familien.

Er du/I forældre til et barn/ung med en diagnose, eller er du selv diagnosticeret, kan det være en stor hjælp at tale med en, om de bekymringer, eventuelle følelser af skyld, lavt selvværd og bange anelser for fremtiden, der ofte kan fylde meget.

Parforholdet er ofte ekstra udfordret, og det er desværre et faktum at skilsmisseprocenten i familier med ADHD, autisme og andre psykiatriske diagnoser, er markant højere end i resten af samfundet.

Her kan samtaleterapi være en stor hjælp! Ikke til at prøve at fjerne diagnoserne, men til at lære at leve med dem på den bedst mulige måde.

Kontaktoplysninger

Telefon: 25 88 46 38

Adresse: Holbækvej 248, 4000 Roskilde

Tirsdage: Algade 28, 2.TV, 4000 Roskilde

Kontakt

Telefon: 2588 4638

Adresse: Holbækvej 248, 4000 Roskilde